Skip to content

Mekonomen Däckverkstad i Uppsala

Allt från fram och bakvagnsinställning och hjulskiftning samt förvaring av däck

Letar du efter en pålitlig däckverkstad som kan hjälpa dig med bildäck i Uppsala? Vi är experter på försäljning och reparation av bildäck samt utförande av fyrhjulinställning.
På vår verkstad tar vi hand om alla dina behov när det gäller bildäck. Vi erbjuder professionell montering, av montering, byte och balansering av däck för att säkerställa optimal prestanda och säkerhet för din bil.

Dags för däckbyte?

Oavsett om du behöver vinterdäck, sommardäck eller året-runt-däck, har vi ett brett sortiment att välja mellan. Dessutom kan du dra nytta av vår säsongsförvaring av däck för en smidig och bekväm lösning.

För att se till att din bil är i bästa skick erbjuder vi även framvagnsinställning med hjälp av avancerad 3D mätutrustning. Detta säkerställer att dina hjul är korrekt justerade för optimal stabilitet, hantering och slitaget på däcken.
Du kan också lita på oss när det gäller miljövänlig kassering av slitna däck för att bidra till hållbarhet och miljöskydd.

Kontakta oss idag för att dra nytta av våra professionella tjänster för bildäck, hjulinställning och mycket mer. Vi är här för att hjälpa dig och se till att du får de bästa lösningarna för dina behov. Vi finns i Uppsala, knappt 10 minuter från E4:an. 

Hjälp med bildäck

Våra tjänster

Här nedan finner du ett axplock av de tjänster vi erbjuder dig som kund i vår bilverkstad och däckverkstad i Uppsala.
Har du frågor om våra tjänster eller önskar du en offert gällande ett jobb? Under Kontakta Oss hittar du hur du skall gå till väga.

Söker du en bil & däckverkstad i Uppsala?

Danmarksgatans Bilservice är en Mekonomen bilverkstad. Anlita oss när det gäller reparation eller service av din bil. Vi servar alla bilmärken & din nybilsgaranti gäller även när du servar din bil hos oss. Vi även säljer, byter, lägger om och förvarar däck. Varmt välkomna!

Om ni väljer att kontakta oss via mail för kostnadsförslag, kom ihåg att alltid lämna registreringsnummer och miltal tack!

Telefon
Adress

Danmarksgatan 47, 753 23 Uppsala